INAT

Belo vino od sorte grožđa rajnski rizling

Iz sopstvenog zasada rizlinga rajnskog, na potezu Molovin gde je od vajkada rađalo najkvalitetnije grožđe, primenom najsavremenijih tehnologija u gajenju vinove loze i proizvodnji grožđa, kao i u preradi grožđa i proizvodnji vina, vinogradari i vinari iz vinarije Molovin stvorili su su vino “Inat“ – srpski rizling - svetskog renomea.

[...]

PRINCIP

Suvo belo vino od sorte grožđa traminac

Sopstveni zasadi, strogo ograničen prinos, pravi moment probirne berbe, jako nežna prerada, idealno vreme maceracije … samo su neki od preduslova koji su morali biti do tančina ispunjeni da bi nastao ovaj neponovljivi traminac. 

[...]

ROSE

Suvo roze vino od sorte grožđa pinot noir

Rose iz vinarije Molovin je suvo roze vino proizvedeno od grožđa sorte pinot noir iz sopstvenih zasada. Vrhunski kvalitet grođža u punoj tehnološkoj zrelosti, primena najsavremenijih tehnologija proizvodnje roze vina i entuzijazam ljudi iz vinarije Molovin samo su neki od faktori koji su uticali na kreiranje ovog neponovljivog rozea.

[...]

BOBO ROSE

Roze vino od grožđa sorte pinot noir

Bobo Rose proizveden od ručno biranih bobica grožđa sorte pinot noir.Pravi momenat probirne berbe, jako nežna prerada,primena najsavremenije tehnologije, budno oko tri enologa i Bobe Živojinovića samo su neki od faktora koji su uticali na kreiranje ovog rozea po želji našeg tenisera.

[...]

More Articles...